Herstelling

Eigen hersteldienst!

Wij beschikken over een eigen hersteldienst in de winkel. We beschikken over geschoolde techniekers die u een duidelijke uitleg geven en de herstelling volgens de regels van de kunst uitvoeren. Door de vakkennis van deze mensen bent u zeker van een vlotte en degelijke service. U ontvangt voor elke herstelling een duidelijke offerte. Onze mensen stellen in 99% van de gevallen de correcte diagnose binnen de 15 minuten!

We houden het graag eenvoudig, we regelen alle herstellingen volgens de vlotste procedure en buiten garantie wordt sowieso alles ter plaatse in de winkel hersteld! Geen callcenter, wij regelen alles!

Anker

[]

Herstelling van Smartphone, iPhone en GSMs.

Smartphone Herstelling

Smartphone reparatie

Wij herstellen uw smartphone in ons eigen atelier. We bekijken samen welke onderdelen we nodig hebben en regelen alles zo snel mogelijk.  U ontvangt voor herstelling een duidelijke offerte.

Meer informatie

Herstelling iPhone

iPhone reparatie

Wij herstellen uw iphone in ons eigen atelier. We repareren uw toestel terwijl u wacht of op afspraak. U ontvangt een duidelijke offerte voor de herstelling.  Alles volgens de regels van de kunst!

Meer informatie

Samsung Galaxy Herstelling

Samsung Galaxy reparatie

Wij herstellen uw Samsung Galaxy smartphone in ons eigen atelier. We bekijken samen welke onderdelen we nodig hebben en regelen alles zo snel mogelijk.  Wij doen dit voor u op afspraak en u ontvangt een duidelijke offerte voor de herstelling.

Meer informatie

Anker

[]